Butterfish cu legume

de cristina1985 in Peste, 5 Mai 2018 | 5436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g butterfish (peste)
  • 400 g legume mexicane
  • 2 lg-te ulei cocos
  • Optional:
  • tabouleh
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butterfish cu legume:

Se pune pestele intr-o tigaie cu apa (eu am facut reteta mai dietetica). Se lasa sa fiarba la foc mic (cu capac), timp de 30 minute. La sfarsit/ se lasa sa se evapore apa si se adauga ulei cocos si se rumeneste cateva minute, pe ambele parti (se intorc cu 2 spatule, pentru ca e fragil).

Legumele se fierb in putina apa si sare (dupa gust), timp de 20 minute sau pana sunt gata.

Se poate servi si cu tabouleh. Aici este reteta:

https://www.bucataras.ro/retete/salata-tabouleh-86668.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Butterfish cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rahela Velicu 1

05.05.2018, 16:18

- Andreea - 1

05.05.2018, 18:08

Nu am facut niciodata ...dar cred ca a fost delicios !

cristina1985 1

05.05.2018, 19:41

Este foarte gustos,mai ales ca pestele are foarte puține oase .In bucățile gătite de mine nu am găsit.

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
SARAMURĂ CU SCRUMBIE DE DUNĂRE